❤️ Как бързо и успешно да материализираш мечтите си от Милена Голева

Защо релаксацията и ума имат силата да материализират, когато ги комбинираме?

Защо наистина? Многократно съм казвала, че моя живот тотално се промени след като осъзнах колко е силен ума по време на медитация. Защото релаксацията и ума когато са комбинирани заедно имат силата да материализират.
В такъв момент мозъчните вълни влизат в друга честота.

И образите и мислите, които гради ума ти имат силата да се материализират.

Знаеш, че мислите се превръщат в неща. Kогато посееш една мислъл подсъзнанието ти я реализира.  Защо тогава това простичко нещо, което вече всички хора знаят така трудно превръщат в реалност. Трудно получаваш заветните неща.

YouTube player

Ето отговора.

Всяко нещо, което поискаш, в момента, в който го искаш ти заявяваш пред Вселената, че то ти липсва, че то отсъства от живота ти. И всеки път, когато искаш нещо ти упражняваш обратната вибрация. Вече разбираш колко е важно, когато поискаш нещо да чувстваш неговото присъствие, а не неговото отсъствие.

Прочети още: Давайте и ще ви се даде

Помисли си как когато си бил дете, твоите копнежи и желания често са се реализирали.

Знаеш ли защо? Защото ти си имал способността да мечтаеш. А какво е мечтата? Мечтата е искане за нещо, НО В СЪСТОЯНИЕ НА ПРИЯТНО ОЧАКВАНЕ. Точно това се случва по време на медитация.
Не ме разбирай погрешно. Когато си в будно състояние и искаш нещо, ти също имаш силата да го материализираш.

НО! Материализираш неговото отсъствие, затвърждаваш неговата липса.

Отблъскваш го от себе си. Познато ли ти е? Колкото по-силно се стремиш към нещо, стараеш се да спазваш всички предписания, внимаваш какви са мислите ти и т.н. като че ли то постоянно ти убягва. Да! Защото съзнателния ти ум непрекъснато утвърждава неговата липса. Дълбоко в себе си ти си притеснен от тази липса, страхуваш се, дори се ядосваш защо се бави толкова. И колкото повече се стараеш, толкова повече то ти убягва. Чувстваш се като в омъгьосан кръг, от който не знаеш как да излезеш. Сега си спомни способността ти да мечтаеш. Усети ли облекчението.

YouTube player

Да мечтаеш е приятно, нали?

Да мечтаеш е удоволствие, нали? Усещането да мечтаеш е като еликсир. Точно така. Ето в това е ключа. Когато се чувстваш добре ти привличаш желаното. Точно това се случва по време на медитация. Първо влизаш във вибрации, които те карат да се чувстваш добре. Първо релаксираш тялото и неговите мускулчета. Първо успокояваш напористата въртележка на ума. И чак след това, когато ума е спокоен и силен му позволявашда твори. И той само как започва да твори. Той започва една по една да материализира мечтите ти. Защото е позитивен, защото е спокоен, защото е в най-силната си честота.

И тогава ти остава само едно.

Да отвориш каталога на Вселената и да започнеш да избираш.

Да отвориш каталога на Вселената и да започнеш да поръчваш. Защото възможностите на твоя спокоен и позитивен ум са неограничени. Защото всичко е възможно. И тогава света се превръща в поредица от безкрайни възможности.

Дали ще избереш да се настроиш на вълната на изобилието и да го привлечеш в живота си. Дали ще избереш да се настроиш на вълната на здравето и да го привлечеш в живота си.Дали това ще е подобряване на връзката ти с теб и обич към теб. Започваш ли да усещаш? Възможностите са безкрайни и неограничени.

И не е ли супер яко! Хем си релаксираш … хем си материализираш!

Избери своята водена медитация, с която да започнеш да материализираш желанията си тук: www.milenagoleva.com

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН … с медитация!

Виж още: Внимавай какво си пожелаваш! Програми-капани от Милена Голева

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

Scroll to Top