❤️ 5 начина да използваме кестена за защита от негативна енергия и лечение от Милена Голева

През есента има един абсолютен фаворит,

който можем да използваме като талисман за защита от негативна енергия и за лечение на дома и тялото. Дивия кестен e истинско природно съкровище и има силата да трансформира негативната енергия. Той създава своеобразен енергиен щит и също така подсилва нашите мисли.

Смятало се, че кестена има магичски сили.

Още древните българи са вярвали в неговите лечебни сили. Внасяли кестени в юртите си, за да “почистват” негативните влияния. Те са правели на болния легло от кестени. Разполагали са кестените на около 15 см един от друг. Оформяли са решетка от кестени под дюшека.

Преди да започнат лечението си вавилонските лечители

“подготвяли” оздравителния процес като насърчавали болния да пренощува 3 последователни нощи под разцъфнало кестеново дърво.

YouTube player

Лечителят Петър Димков е уверен,

че кестена има силата да зарежда тялото с положителна енергия. Прочети също: Как да прочистим дома си от вредни енергийни влияния

Как влияят дивите кестени?

Кестените всъщност са естествен талисман, който пречиства и защитава от негативни влияния. Те презареждат и релаксират тялото. Повишават енергийните вибрации. Излъчват неповторима енергия, която подпомага спокойния и здрав сън. Намаляват нивата на стреса.

5 начина да ги използваме ефективно:

  • Това, което препоръчвам е да ги държите в ръка

Важно е да отбележа, че в центъра на дланите се намират две от основните чакри или енергийни сплитове в нашето тяло. Така силната лечебна енергия на кестена комуникира директно и се влива през този енергиян сплит направо по невидимите енергийни канали. До 3 часа тяхната силна енергийна вибрация зарежда, хармонизира. Държането на кестена в ръка, прехвърлянето му от едната в другата е изключително приятно като усещане за допир. Така се възстановява енергийния баланс в тялото и се успокоява нервната система. Също така ще помогне на неуверените хора да се почувстват прилив на здравословно самочувствие. Кестена има силна аура, която можеш да усетиш сам.

  • Бих ти препоръчала да носиш няколко в джоба си.

Кестена има силата да защитава като естествен талисман от болна енергия. Можеш също така да имаш няколко от тях в дамската си чанта. Те имат силата да те защитават от негативни енергийни въздействия както и от електромагнитните въздействия на съвременните технологии.

  • Постави няколко кестена близо до компютъра. 6-7 са достатъчни.

Ще забележиш, че те ще се сбръчкат много бързо, защото абсорбират и филтрират вредното лъчение. Виж още: Умът, тялото и … ЗДРАВЕТО! Как да се лекуваме със силата на ума?

  • Добре е да поставиш няколко кестена и под възглавницата.

Но не повече от 10 броя. Щом положиш глава върху тях, те прочистват мислите и усилват тяхната вибрация. Ето защо, когато си легнеш да медитираш или мечтаеш и под възглавницата има кестен, той ще подсили вълшебството на мислите. Ще те обогатява докатo спиш. Ще отмахва умората и главоболието. Можеш да намериш колекция от водени медитации тук: www.milenagoleva.com

  • Можеш също така да сложиш от тези акумулатори на слънчева енергия и в дома ти.

Избери да ги аранжираш в красива купа или ваза. Те ще филтрират негативната енергия от дома ти. Ще я трансформират в положителна. Ако усещаш, че енергията в дома ти е силно застояла можеш да поставиш във всеки ъгъл на дома ти по 6-7 кестена. Бързо ще усетиш пречистващия ефект за дома ти и за теб. Защото всички ние сме силно свързани с дома и енергийно зависими от неговата вибрационна честота.

YouTube player

Където и да си избрал да сложиш от тези енергийни преобразуватели е важно

да ги сменяш. Всеки път, когато видиш, че те са се набръчкали ги заменяй. А ако ги държиш в ръка използвай силата им най-много 3 часа. Защото тази енергия комуникира директно с твоята.

Възползвай се от мощната аура на кестена,

използвай могъщата сила на природата и се увери сам в уникалната, широкоспектърна и лечебна сила на малките лъскави сферички.

Животът е прекрасен!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

Scroll to Top