❤️ Реалността е стара новина от Милена Голева

Замислял ли си се какво е реалността?

Какво я оформя такава каквато я преживяваш? А ако ти кажа, че тази реалност, която преживяваш е всъщност вече е изтекла. ДА! Разбира се, че реалостта е факт и ти я преживяваш. Тя е част от настоящия момент и от теб.

Но задай си въпроса: – Откъде идва тя?

Със сигурност знаеш, че сам я привличаш, оформяш и създаваш и манифестираш чрез своите чувства, вибрации, мисли и вярвания. Така че, не е ли онова, което наричаш настоящ момент всъщност плод на твоите нагласи и преживявания. А дали не е резултат от чувства, вибрции и мисли, които си имал преди време. Прочети също: Как да задействаме Закона за привличането само за 17 секунди?

А замислял ли си се колко много време прекарваш, за да наблюдаваш реалността.

И не просто да я наблюдаваш, а да се взираш (с микроскоп J) предимно в нещата, които не харесваш. Ако имаш 100 неща в живота си, които са прекрасни и дори само едно, което те тормози, обиновено насочваш вниманието си към онова единствено не хубаво нещо, нали? Ако имаш дори само една болежка в тялото си, а всичко останало е здраво и наред, ти насочваш вниманието си само към болното място и напълно забравяш за здравето.

Кажи ми как се виждаш в бъдещето, за да ти кажа какво ще е то!

YouTube player

Твоят силен момент е СЕГА.

Ако твоето сега не е по вкуса ти. Не се взирай в него. Защото имаш възможността да го промениш. Но не като се фокусираш към онова, което не харесваш в твоето сега. Защото така е получиш още от него. А като СЕГА започнеш да мислиш, какво би искал да откриеш в своето утре. Така че участвай съзнателно в собственото си прекрасно разгръщане. Виж също: Урокът на пеперудата

Във всеки един момент се намираш на място, където имаш правото и силата да направиш избор.

Твоят силен момент е СЕГА и със своето сега избираш твоето бъдеще. Законите на Вселената не работят против теб или в твоя полза. Те просто работят. Те просто откликват на избора, който си направил СЕГА и чрез него ти правиш заявка за твоето бъдеще. Настоящата реалност е стара новина. Нея вече не можеш да промениш. Но сега можеш да повлияеш на твоята бъдеща реалност. Затова не оставяй твоето СЕГА на случайности и инерция. Какво ще направиш точно сега за себе си?

Помисли си каква искаш да бъде твоята утрешна реалност.

Как искаш да се чувстваш в нея? Какво искаш да изживееш тогава? Оформи я първо в мислите си. После й позволи да докосне сърцето ти и да го накара да затрепти от вълнение. ПОВЯРВАЙ, ЧЕ Я ЗАСЛУЖАВАШ. Кой е най-прекия път между твоето сега и живота на мечтите ти?

Ти не си просто един наблюдател на реалността.

Ти имаш силата да я сътворяваш. В теб е силата да създадеш своята нова реалност.

ТИ НЕ СИ ПРОСТО НАБЛЮДАТЕЛ! ТИ СЪЗДАВАШ!

Реалността е стара новина! А ти каква бъдеща реалност си пожела?

Тук ще откриеш възхитителна авторска водена медитация от Милена Голева, с която ще сътворяваш своята красива и изобилна нова реалност!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

Scroll to Top