❤️ Никой не пресича пътя ни случайно от Милена Голева

Предопределено ли е кого ще срещнем?

Или хората се появяват хаотично в живота ни? Случайнo ли сe преплитат пътищата ни? И как хората попадат в нашето вибрационно поле?

Човек непрекъснато среща нови хора,

комуникира, обменя енергия. Всеки един човек влязъл в живота ни не идва случайно. Той ни носи  някакво послание. Има хора които остават за дълго по пътя, други са много малка част от него. Има и такива които срещаме само за миг или буквално поглед и други, на които отреждаме по-главна роля.
Никой не пресича пътя ни случайно, но и самите ние не отиваме в нечий живот случайно. Как става така, че точно определени хора влизат в живота ни и оставят дълбоки следи в него? Някой дори рани и белези.

YouTube player

Има три типа хора, с които ни докосва пътя:

  1. Първия тип са тези, които ни раняват,

    хората които ни бутат да паднем, спъват, саботират, забиват нож в гърба, предават, тъпчат и мачкат нашето самочувствие и себестойност, унижават дори.
    Тези хора имат много важна роля в живота ни. Това са тези, които ни събуждат, отрезвяват, правят по силни, принуждават ни да се усъвършенстваме през болката, която ни причиняват. Прочети още: Как да спрем да сме попивателни за чуждата негативна енергия?

  2. Втория тип хора са тези, които ни подават ръка,

когато ни е трудно, помагат ни да станем, когато сме долу. Вдъхват ни вяра в нас самите. Те ни напомнят колко много сила има в нас.

      3. Третия тип хора са тези, които ни въздигат и помагат да летим.

Те ни дават сила да разперим криле и да полетим. Хора-светлинки! Хора-вдъхновители!
“Грешните” хора и неща те водят към правилните хора и неща!

Всеки един от трите типа пресича пътя ни в зависимост от мястото където се намираме и вибрационните сигнали, които излъчваме. Или с други думи.

Ти си този който привлича всеки човек в живота си.

Никой не може да дойде в живота ти без да си го поканил със своите вибрации и нагласи.
Особено когато срещаш хора от първия тип е важно винаги да си задаваш един фундаментален въпрос:

Какво имам да науча от този човек? На какво той идва да ме научи?

Някой хора преминават през живота ти, за да те научат на търпение, други да бъдеш толерантен, трети да се доверяваш, да бъдеш БлагоДарен, упорит, последователен, да отстояваш собствените ти граници, да вярваш на теб, да стъпваш на себе си, да останеш верен на себе си, да не спираш да се развиваш.

YouTube player

Всеки един бидейки част от живота ти идва с мисия.

Като твой учител. Да те учи. Да те изгражда. Някой ни провокират да се пробудим и задействаме, докато ни мачкат, за да можем да се справим с болката. И те остават в живота ни дотогава, докато не научим урока, който са дошли да ни преподават. Научиш ли урока, като по чудо те или се променят или излизат от пътя ти. Затова, когато започнеш да се променяш различни хора се вплитат в пътя ти. Виж също: Твоето подсъзнание може всичко. Накарай го да работи за теб

“Губиш” някой, с които вече не си на една честота, но

откриваш други, с които имаш общ език, с тях ти е леко и приятнo да общуваш, сякаш комуникирате без думи..
И ако пътя ти пресичат все повече хора от втори и трети тип, ако истински разкошни хора ти даряват своето време и енергия, то можеш да се поздравиш. Те ти напомнят, че си на пътя си.

Колкото повече шлифоваш вътрешната си същност,

колкото повече вибрираш със своите мисли, действия и вярвания във високочестотния регистър, толкова по-малко в живота си ще каниш хора-мъчители. И те все повече ще освобождават пространства за хората-лечители и хората-вдъхновители.

Руми е казал: “Раната е мястото, откъдето светлината влиза в теб”.

Би ли могъл истински да оцениш чистите и истински хора,

ако преди това не си изпитал разочарованието от общуването с другите. Всеки човек е твой учител. Всеки има нещо да те научи. Всеки има своето уникално място в тъканта на живота ти. Никой не влиза в живота ти случайно. Бъди БлагоДарен за всеки урок, за всяко докосване, за всеки учител.

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН … ТИ СИ ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
Scroll to Top