❤️ На щастливите хора им се случват щастливи неща от Милена Голева

На щастливите хора им се случват щастливи неща, на другите … ☹️

Винаги съм смятала, че да бъдеш щастлив и добронамерен в днешния свят не е добре за самия теб. Че повечето хора не са така добронамерени и буквално могат да смачкат и използват добрите и щастливите. И това в много случаи е така.

НО! Промени се енергията от няколко години.

Движи се все по-бързо и все по-мощно. Онова, което мнозина наричат “карма” (съдба) ни застига все по-бързо. А съдба е енергията и вибрацията, която прожектираме към света. Набора ни от мисли, намерения и действия, разбира се.
Ако преди тази орис ни е застигала от едно та чак в следващото прераждане, то сега това се случва в рамките на един единствен живот. Нещо повече, дори в рамките на една година, месец или (забележете) ден.

YouTube player

Карма не е нещо, което ни застига,

за да ни накаже или ни покаже, че сме третирани като грешни. Това е закон, който управлява цялата Вселена. Излиза така, че ние наказваме сами себе си, ще попитате? Че ние сме тези, които си причиняват беди и проблеми. Ами всъщност ДА! Съжалявам че трябва да го кажа. ДА! Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие, гласи третия закон на Нютон. Нищо не идва просто ей така отнякъде, без да сме го поканили в живота си.

Нека видим как работи това.

Ти сам си експериментирал многократно и си го проверил в живота си. Ако преди си си мислел за нещо или някого, то след няколко дни това нещо или някой се появява под някаква форма в живота ти. Но сега всичко това се случва все повече “на мига”. Прочети също: Не казвай нищо 24 часа

Помисляш си за нещо, веднага то ти напомня за себе си.

Сетиш се за някого, той ти се обажда или пише малко след това. Тези синхроничности не са случайни, разбира се. Но това, което всеки може да усети през собствения си опит, е че всичко се случва мноооогооооо по-бързо и все по-бързо. Енергията се компресира и забързва.

Нека сега видим какво се излъчва от нас. Каква е кармата, която трупаме. Или съдбата, която си предначертаваме.

Нека условно разделим своите вибрации на щастливи и лоши. Техните нюанси, разбира се са безбройни. Но най-общо има щастливи (приятни) мисли, намерения, действия и онези другитe :-).

YouTube player

Приятните ще започнат да привличат към себе си

(защото такъв е закона) още повече приятни неща. Лошите мисли, намерения, действия съответно ….. !
Започнете да наблюдавате себе си, НО И ДРУГИТЕ. Ще започнете да откривате все повече, че на ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА ИМ СЕ СЛУЧВАТ ЩАСТЛИВИ НЕЩА! А НА ЛОШИТЕ ….. 🙁 Виж също: Как медитацията може да ни помогне да се почувстваме по-добре?

Това е така, защото щастливите хора прожектират навън от себе си добри вибрации.

И привличат още от тях. За другите вече не ми се говори 🙂 те си знаят.
Ето затова всеки рано или късно си получава своето, онова което му се полага. Или онова, което си е извибрирал. Никой не може да избяга от собствената си отрова. И всеки може да бъде застигнат от своята доброта.

Да бъдеш щастлив обаче не означава да бъдеш “глупи” (извинете :-)),

който с готовност е съгласен да бъде употребяван за целите на всички останали. Защото да бъдеш щастлив, означава първо да бъдеш добър към себе си. За да напълниш нечие ведро, е добре да си се погрижил първо твоето да бъде пълно. ИНАЧЕ КАКВО СИ МИСЛИШ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ДАДЕШ!

YouTube player

Прекрасни хора, вярвайте в доброто, правете добро, за себе си и другите

(моля, без крайности :-)) и добро ще идва при вас. Добри хора ще срещате. По добър начин ще се преобръщат събитията в живота ви. Добро ще ви се връща, дори когато някой има лоши намерения. Защото всеки рано или късно си получава това, което си е извибрирал.

Бих искала да декларирам:

❤️ Аз Милена Голева:
❤️ ВЯРВАМ В ДОБОРОТО!
❤️ ВЯРВАМ В ЧУДЕСА!
❤️ ВЯРВАМ В ДОБРИТЕ ХОРА!
❤️ ВЯРВАМ, ЧЕ ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

А за онези, които правят лошотийки не ми се мисли!

НЕ ПАДАЙТЕ ДУХОМ, ДОБРИ ХОРА!

ЗАЩОТО! ВСИЧКО СИ ИДВА ПО МЕСТАТА! НА ЩАСТЛИВИТЕ ХОРА ИМ СЕ СЛУЧВАТ ЩАСТЛИВИ НЕЩА, А НА ДРУГИТЕ ….. 😉 (вече ми е все едно)
Е, ВСИЧКО Е ВЪВ ТВОИ РЪЦЕ!
А ТИ КАКВО СИ ИЗВИБРИРА? Прочети също: Прочитайте този текст всяка сутрин и той ще промени живота ви!

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН! ТИ СИ ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.

Scroll to Top