❤️ Как ощетяваш сам себе си или какво добавяш към глагола “съм” от Милена Голева

Често разочарован от онова, което ти се случва в живота,

не осъзнаваш, че сам си причината за всичко онова, което преживяваш. Замисли се само! Какви са сигналите, които даваш на Вселената за себе си? И дали онова, което ти се случва не е право пропорционално на това, което сам вярваш че си? Често подаваш негативни сигнали, а искаш да преживяваш положителни неща!

Какво е това, което често си казваш мислено или пък на близък човек?

 • – Уморен съм
  – Разочарован съм
  – Наранен съм
  – Прецакан съм
  – Обиден съм
  – Беден съм
  – Тъжен съм
  – Нещастен съм
  – Предаден съм
  – Карък съм
  – Самотен съм
  – Страхувам се
  – Нямам сили (списъка може да продължи до безкрай)

Дали сам не си против себе си?

Дали всяко определение, което даваш сам за себе си и после добавяш глагола “СЪМ” не въвлича Вселената в действие да манифестира в живота ти, твоите собствени убеждения за самия теб, които сам превръщаш в отровни мантри. И си позволяваш да мантруваш толкова редовно, че скоро те вече са неизменна част от живота ти. Прочети още: На щастливите хора им се случват щастливи неща

Разбира се, веднага ще си кажеш:

– Да, но това е самата реалност! Аз само я регистрирам.

Веднага ти отвръщам: – Самата реалност е, защото преди това упорито си мантрувал пак и пак.
Разбира се, тук не става въпрос за отричане на реалността, а за здравословен баланс. Не е нужно да се правиш, че не виждаш фактите, а да не преувеличаваш очевидното. Онова, което мислиш за себе си, в крайна сметка ще дойде при теб. Няма как да ти се случват добри неща ако сам си против себе си.

YouTube player

Трябва да започнеш да допускаш онова,

което би искал да се превърне в твоята истина. Да започнеш да улавяш тези отровни мантри, с които сам себе си описваш. Често това са твърдения за самия теб, които напълно неосъзнато повтаряш, дори когато те не са напълно валидни към момента. Ревизирай към кои думи добавяш глагола “СЪМ” и ще осъзнаеш как сам ощетяваш себе си.

А защо просто всеки път щом се уловиш в такава негативна инерция не обърнеш мантрата и не наблегнеш елегантно на нещо градивно?

Какво ако кажеш:

 • – Късметлия съм
  – Щастливец съм
  – Във форма съм
  – Пълен съм с градивна енергия
  – В безопасност съм
  – Възхитен съм
  – Удовлетворен съм
  – Оценен съм
  – Подкрепян съм
  – Все по-силен съм
  – Умея да преодолявам страховете си
  – Усещам прилив на енергия

Това, което вярваш за себе си определя онова,

в което превръщаш себе си и твоята реалност! Само е нужно елегантно и с финес да смениш мантрата. И тогава ще започнеш да откриваш как постепенно Вселената изпълва със смисъл и съдържание, новата ти визия за самия теб. Виж още: От днес ще живея по-бавно …

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН … защото ТИ СТАВАШ ВСЕ ПО-ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

bg_BGБългарски
Превъртете до върха