Медитация-Терапия Приемане (Дигитален продукт за изтегляне)

(29 клиентски отзива)

29.90BGN

Тази медитация-терапия ще ти помогне да се свържеш с меденото усещане за удивление, ентусиазъм, мъдрост, удовлетворение, спокойствие, оптимизъм, благополучие, блаженство, лекота, наслада, изобилност и радост. Използвай я 10 последователни дни и после във всеки период на противоречия и/или затруднения.

Код: meditaciа-priemane-mp3 Категория:

Дигитален продукт за изтегляне!

Медитация-Терапия Приемане(на себе си, другите и света)

Болка! ПРИЕМАНЕ! Цъфтеж!
Не можем да станем каквито искаме, без да се приемем (без да се примиряваме) такива каквито сме.
Не можем и да трансформираме живота си, ако първо не влезем в мир с нещата такива, каквито са.
Конфликтите, трудностите и несгодите са породени от неспособността да приемаме себе си, другите и света такива каквито са.
Да влезеш в мир с мястото, където се намираш е най-прекия път към подобрение на всяка ситуация и първия закон на духа. Само след като си приел можеш да съграждаш. Все повече ще е нужно това умение за съвремения човек.

Тази медитация-терапия ще ти помогне да се свържеш с меденото усещане за удивление, ентусиазъм, мъдрост, удовлетворение, спокойствие, оптимизъм, благополучие, блаженство, лекота, наслада, изобилност и радост.

Моля имайте предвид, че притежателите на Iphone  не могат директно да свалят медитацията в телефона си(поради факта, че екосистемата на Apple не допуска това). Можете да закупите тази медитация за iPhone от iTunes Store в телефона си – изплзвайте търсачката и напишете името на Милена Голева на кирилица – там ще откриете цялата колекция медитации предназначени специлно за iPhone)

Това е линк до Медитация-Терапия Приемане в iTunes Store

Достъпът до файла за изтегляне е в МОЯТ ПРОФИЛ(влиза се с твоя имейл и парола), в секция ИЗТЕГЛЯНИЯ.
Тази медитация е предназначена за един потребител/едно устройство. Моля уважавай това правило и цени труда на автора на тази медитация. Ако желаеш да споделиш с приятели можеш да направиш подарък с подаръчна карта от сайта.

29 отзива за Медитация-Терапия Приемане (Дигитален продукт за изтегляне)

  1. Петя (потвърден клиент)

    Чух и двете медитации, Любима Миленка ? Прелестни са! Толкова нежни, фини, изпипани, обрани, така дълбоки и красиви, като мехлем за душата! Благодаря безкрайно, за целият този лукс, с който ни даряваш ??????
    Петя

  2. Диана (потвърден клиент)

    Всичко, дадено от нея е “Приятно, Полезно и Практично”, цитирам я! Но е Факт! Казаното, показаното, споделеното от Милена, в какъвто и да е формат, е първо красиво за очите, медено за ушите/за душите/ и РАБОТИ! Работи! Дори и когато спим…или може би най-вече тогава…
    Диана

  3. KrasiMiraKrasi (потвърден клиент)

    Нежно, мистично, пречистващо, отпускащо приемане. Сякаш преливаш себе си в света около теб леко и безметежно. Сън, мечта, реалност…БлагоДаря за уникалното изживяване!?❤?

  4. Дарина Дечева (потвърден клиент)

    Прекрасна медитация, както и очаквах!
    Моментът в нея на срещата с теб самия е съвършен… Позитивните утвърждения накрая са просто бижу! Бижу, изработено с много любов за нас!
    С радост очаквам всяка следваща, която създавате и моментът между последната и новата ме зарежда с приятното чувство на надежда, трепет и вяра.
    Продължавайте да (ни) творите, светлината е все по-нужна и все по-желана. Защото ние, хората, просто трябва да си спомним с любов за това, че сме изградени от нея.
    Благодаря Ви, Милена, че ни помагате за това!

  5. Александрина (потвърден клиент)

    Страхотна медитация. Заспивам всяка вечер с нея. Нямам търпение да дойде момента, в който си я пускам. Имам няколко медитации от Милена. Три са ми фаворити – Червена антистрес, тази и Обичай себе си. Благодаря.

  6. Здравка Тодорова (потвърден клиент)

    Имам няколко медитация вече. И забелязвам, че след определено време слушане на дадена ,сякаш съм взела каквото трябва и вече искам да премина към следващата. Толкова ми въздействат една по една ,че чувствам как си е свършила работата и нямам нужда вече. А тази за приемането просто е уникална-защото наистина усещам как много бързо започнах да игнорирам ,това което не е за мен . И приемам неща, и хора ,които в други времена не бих. Направо изпитвам огромна нужда и удоволствие да я слушам все повече. А колко е завладяваща ….

  7. Славяна (потвърден клиент)

    Благодаря, че те има Миленка! Твоите медитации промениха светоусещането ми, дори и речника, който използвам в ежедневието си. Визуализацията е приказна, изпълнена с любов. Осъзнавам, че има още много да уча и винаги с интерес гледам и видиата ти. Бъди здрава, все така ентусиазирана, даваща и приемаща!

  8. Радка

    Благодаря Миленка! Зареждаш ме! Уча се! И нещата се получават!

  9. Весела (потвърден клиент)

    Безкрайно Благодаря за тази медитация, много ми е присърце.. Харесвам прецизността, топлотата, любовта и мъдростта, с които медитациите на Милена Голева галят душата.

  10. Катя

    Все едно попадам в своята си вълшебна приказка.Много приятно и вълшебно пътуване ,което ме кара да приема и обикна себе си и околните.Благодаря ти Миленка за това вълшебство.

  11. Валентина (потвърден клиент)

    Миленка, БлагоДаря! Медитацията е страхотна! Промени светоусещането и нагласите ми. Зареждаща!

  12. Мариана Попова (потвърден клиент)

    Благодаря! Благодаря! Благодаря! Установих, че имам още много работа по себе си, но направих поредната крачка и съм много доволна! Започнах да приемам нещата и най вече постъпките на другите по друг начин и съм доста по-спокойна! Голямо предизвикателство! ❤️

  13. Гинка Тодорова

    Прекрасно всичко което създава Миленка е вълшебно! Благодаря! Благодаря! Имам повечето медитации и всички те са вълшебни!

  14. Василена (потвърден клиент)

    Прекрасна медитация! Толкова приятна и релаксираща. Пускам си я всяка вечер. Определено ще се възползвам и от другите. Благодаря от сърце! ❤️

  15. Ивайла

    Велико знание предадено по толкова лек и естествен начин! Приемането стои в основата на всеки един градеж, но в живота не винаги ни е лесно да приемем всичко и всички… Благодарение на тази медитация чудото се случва и приемането става с лекота! Благодаря ти, Миленка, за поредното вълшебство!

  16. Христина (потвърден клиент)

    Чудесна медитация,както всичко създадено от Милена. Всяка една медитация е уникална,слушаш и потъваш в себе си воден от медения глас на Милена и след това се радваш на чудесата,които се случват в живота ти. Благодаря ти Милена!

  17. Цветанка (потвърден клиент)

    БлагоДаря, Миленка, че Ви има! БлагоДаря, за всичко което правите, за да осъзнаем живота, Вселената и най-вече нас самите! БлагоДаря!

  18. Кристина Ганчева

    Още една прекрасна стъпка напред по пътя, медитация създадена с прецизност за нас.
    Благодаря!

  19. Румен

    Приятели, повярвайте!!!
    Благодаря ти Милена

  20. Анонимен

    Благодаря, прекрасна Миленка и за тази медитация!Обожавам гласът ти! С лекота, мекота и нежност ме води към себе си!

  21. Харутюн Торосян (потвърден клиент)

    Благодаря,наистина е много полезна тази медитация.Следя и всичко в youtube,просто не мога да насмогна :),много добре представено,обяснено,определено ще взема и другите медитации.Благодаря и продължавай да помагаш на хората.

  22. vassilka (потвърден клиент)

    Много хора са сенки в чужди сънища. Силните имат своите-цветни и великолепни,но понякога объркват пътя и имат нужда от Феята със златните коси. Благодаря за факела,Милена. С теб изпращам страха,че съм заслужавала да ме топнат в черната река от онази приказка; златната вода извира от нас,само трябва да отгледаме лотуса в нас с обич!

  23. Цветелина Петрова (потвърден клиент)

    Наистина възхитителна и много полезна медитация, която сякаш окрилява човек, който се е изгубил в тежките и негативни преживявания, сред обида, болка, страх и разочарования. Медитация – Терапия Приемане, заедно с Медитация Прошка са великите лечители и светлината по пътя напред! БлагоДаря ти от сърце, прекрасна и великолепна Миленка!

  24. Диана Янева

    Последно си закупих ритуала за Пълнолуние в скорпион и медитациите за Приемането, кратка и пълна версия. Изключително съм доволна, защото ми помагат в моменти с променлива и тежка енергия.
    Животът ми се промени, момента, когато започнах да следвам Миленка. БлагоДаря на Милена Голева и целият екип!

  25. ДЕСИСЛАВА АСЕНОВА (потвърден клиент)

    Невероятно и прекрасно изживяване бих казала!Създава спокойствие,кара те да се отпуснеш и откъснеш от ежедневието и те пренася на страхотно място! БЛАГОДАРЯ!

  26. Антоанета Найденова (потвърден клиент)

    Слушаме я вечер заедно с дъщеря ми, защото в момента точно от това имаме нужда – да приемем тежките моменти около нас и да намерим сили да продължим напред. Помага ни, за което благодарим!

  27. Стефанка Бъчварова

    Благодаря за великолепната медитация, Милена! Толкова обикновени слова и в същото време с толкова дълбоко въздействие. Вълшебен глас, вълшебно усещане, вълшебно изживяване, вълшебен резултат. Благодаря, благодаря, благодаря за всичко това Милена!

  28. Кристина (потвърден клиент)

    Прекрасна медитация както и всички оставали. Практикувам я всеки ден с онлайн курса Приемането и науката за вибрациите. Смело твърдя,че курса за Приемането въпреки,че съм едва в пития ден промени много моята същност. Приемам,истински приемам нещата които се случват и не хабя енергията си. Определено се чувствам в потока!
    Обичам да надграждам себе си ,а Миленка ти си ми любимият преподавател! Огромно Благодаря!

  29. Благородна (потвърден клиент)

    Имам всички медитации . Слушам ги , повече от пет години . Помагали са ми в много тежки моменти . Тази е последната , която си закупих , провокирана от човек , който често се опитва да ме унижава и обижда . Може би не съм идеалното същество , но съм сигурна , че медитацията ще ми помогне да се възприема такава , каквато съм аз🙂 Благодаря Милена 🥰

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…

bg_BGБългарски
Scroll to Top