Как да поръчам от сайта?

За да можеш да направиш поръчка е необходимо да имаш създаден профил. Това е така, тъй като продуктите които предлагаме са дигитални и са предназначени за изтегляне или за достъп през сайта.

Ако досега не си пазарувал от сайта

  1. Създаване на профил. Във формата по-долу въведете имейл адрес, който бихте желали да използвате за вход в сайта. В следващото поле напишете собственото си име. Натиснете бутон присъедини се.
Абонаментна форма сайт

След като на екрана се появи съобщение за записване, влез в пощенската си кутия и последвай линка за задаване на паролата ти. Важно е да използваш коректен имейл за да можеш да получаваш имейли свързани с поръчките и начина на работа на различните продукти, които предлагаме. 

2. Имаш профил, но си забравил паролата си? Задаването на нова парола е изключително лесно. На страницатаМоят Профил под бутон Влизане има линк ИЗГУБЕНА ПАРОЛА

изгубена парола

3. Как да поръчаш?

Първа стъпка: Влез в Моят Профил  с твоя имейл и парола

Втора стъпка: Отиди в магазин и избери продукта, който желаеш да закупиш. Можеш също да използваш всички страници или линкове на сайта съдържащи продукт.

Натисни бутон КУПИ

Ще ти се отвори нова страница:

Това е страницата за финализиране на поръчка. Ако не си влязъл в профила си имаш опция от горната част да влезеш. При първа поръчка, моля внимателно попълни полетата с адрес, град, телефон. Особено телефона е важен, за да можем да се свързваме с теб за съдействие.

В дясната част на страницата(при компютър) или в долната част(при телефон) се попълват данните за метода на плащане. Има три опции:

  1. Банкова карта, може да бъде дебитна или кредитна, имай предвид, че от съображения за сигурност банките въведоха 3D код за сигурност. Този код се получава СЛЕД натискане на бутон поръчване и се изпраща от твоята банка, по начин, определен от нея. Ако желаеш можеш да запазиш данните на картата си за бъдещи плащания. Картовите данни НЕ СЕ ОБРАБОТВАТ от нас, а от най-големият картов оператор в света, при спазване на всички мерки за сигурност. Наши служители нямат достъп до тази информация. Тя се съхранява само и единствено на сървърите на картовият ни оператор.
  2. Банков превод. След натискане на бутон Поръчване ще видиш на екрана и ще получиш потвърждение с банковите детайли необходими за извършване на превод до банковата сметка на фирмата.
  3. Подаръчна карта(ако си получил от твой приятел такава – номера на картата се поставя в полето с надпис (Номер на подаръчна карта и преди поръчване се натиска Бутон Приложи пдаръчна карта)

След като попълниш всички полета, кликни квадратчето за да приемеш общите условия на сайта, след това натисни бутон ПОРЪЧВАНЕ. 

Моля да изчакаш, докато видиш съобщение за приключена поръчка – това могат да са между 5-10 до 40-50 сек. в зависимост от скоростта на връзката ти.

При успешно финализиране на поръчката ще получиш съобщение за това по имейла. Моля винаги проверявай папка спам.

За повечето продукти ще получиш автоматичен имейл с инструкции за начина на работа с него.

Как да достъпя съдържанието, което поръчах?

Медитации

След приключена поръчка, влез в Моят профил  с твоя имейл и парола.
Придвижи се в долната част на страницата и натисни бутон ИЗТЕГЛЯНИЯ. 

След приключена поръчка, влез в Моят профил  с твоя имейл и парола.
Придвижи се в долната част на страницата и натисни бутон ИЗТЕГЛЯНИЯ. От новата страница избери медитацията, която си закупил и натисни бутона с името и. Автоматично файла ще се изтегли в устройството ти. Необходимо е да знаеш къде е мястото с изтегляния в твоето устройство за да откриеш току-що изтегления файл. Приятно слушане!

Авторски Програми, Онлайн йога, Ритуали и Семинари

След приключена поръчка, влез в Моят профил  с твоя имейл и парола.
Ще видиш екран с картинки на съответните продукти, които си закупил. Кликни на съответния бутон и в новата страница ще ти се зареди съответната програма, семинар ритуал или онлайн йога. 

bg_BGБългарски
Превъртете до върха